FAQ

Pricing:
Omdat al onze items one of a kind zijn wordt elk item individueel geprijsd. We kunnen ons goed voorstellen dat dit af en toe vraagtekens kan oproepen!! Tijdens het pricen houden wij rekening met de volgende factoren:
 
-exclusiviteit:
Al onze vintage items zijn handpicked en van de beste kwaliteit. Wij streven ernaar om enkel vintage te verkopen met een 'zo goed als nieuw' uitstraling. Daarom prijzen wij niet op kwaliteit maar op exclusiviteit. Om te beginnen zijn al onze items zijn one of a kind. De exclusiviteit bepalen we op basis van print en productiejaar. Hoe ouder de vintage is hoe meer het stijgt in waarde. Bij de print geldt hoe zeldzamer (moeilijk te vinden), hoe duurder.
-inkoopprijs:
Net als bij elke andere (online) winkel verschilt de inkoopprijs voor ons per item/categorie. De ene categorie is duurder dan de ander en zo ook de kledingstukken. Ook hier houden wij dus rekening mee tijdens het pricen. 
-waarde merk:
De laatste factor waar wij rekening mee houden is de merkwaarde. Hoeveel zou er de eerste keer voor zijn betaald en hoeveel zou het kosten wanneer het nieuw in de winkel zou liggen? Wij proberen op basis van onderzoek hiervan een schatting te maken en nemen dit mee in het pricing proces.
 
International delivery:
Because our audience is mainly based in The Netherlands we only ship to Holland and Belgium. If you're a visitor from another country and you'd love to order with us, please sent an email to info@forcesvintage.com or DM us and we'll see what we can do for you!
 
Can't find what you're looking for?
We willen er graag alles aan doen zodat jij je perfecte vintage item(s) kunt scoren. Heb je extra maat advies nodig, kun je niet vinden wat je zoekt of is het item dat je op het oog had al verkocht? Stuur dan een mailtje naar info@forcesvintage.com of een DM op Instagram en we helpen je met alle liefde!
 
Verzending & retourneren:
Voor informatie over verzendtijd, verzendkosten en retouren kun je terecht op deze pagina: verzending & retourneren